“Wie goed doet, goed ontmoet”

Afgelopen maand o.a. hard gewerkt aan onze activiteiten in Amerika. Ik moet vaststellen dat het leveren en bouwen van een cleanroom in Californië zeker niet de eenvoudigste zaak van de wereld is. De eisen die in dat deel van de VS worden gesteld aan de constructie en bouwdelen van een cleanroom, zijn absoluut niet te vergelijken hoe de autoriteiten in Europa hiermee omgaan. Alles is gerelateerd aan extreem strenge eisen en bijzonder moeilijk verkrijgbare bouwvergunningen. Het spreekt voor zich dat men zich ook in Europa houdt aan geldende regels en richtlijnen, maar wat we aan informatie moeten aanleveren in Californië en hoe moeilijk het is daar een vergunning te krijgen voor de bouw van een relatief eenvoudige “box in box” ruimte is echt ongehoord. Heeft alles te maken met het aardbevingsrisico ter plaatse, dus wel begrijpelijk. Het kost je gewoon wat grijze haren meer….

Een waarlijk moeilijke bevalling dus, maar des te meer vreugde als over enige tijd het eindresultaat staat.

Over bevallingen gesproken mag ik natuurlijk niet de geboorte van ons negende kleinkind onbesproken laten. Onze dochter Minke en haar man Piet zijn op 7 februari bevallen van hun derde dochtertje met de mooie naam Sam, en het is weer een wolk van een kind. Zoals ik mijn zakenrelaties een bericht stuurde: Controlled Environment is belangrijk, maar gezinsuitbreiding bij een van je kinderen is weer “true happiness!”. Moeder en dochter maken het overigens uitstekend.

Tussentijds is Brecon volop aan de gang in Duitsland met de bouw van 2600 m² cleanroom. Het complete werk bestaat uit twee fasen en we zijn daarom voorlopig nog wel even daar bezig. Het loopt nu echter gestaag door en ook hier komen de resultaten in zicht.

Net opgeleverd: KMWE Cleanroom op de BIC te Eindhoven (fotograaf Studio38C)

Ook op de BIC in Eindhoven hebben we weer een prachtig werk opgeleverd, zonder ook maar één opleverpuntje. Met de engineering verzorgd door PP4C partner Deerns en vervolgens in goede harmonie samen met Kuijpers hard gewerkt aan een super resultaat voor het prestigieuze bedrijf KMWE. De kwalificatie door CMI leverde een ISO 14644 klasse 3 op “as built”. Mede dankzij de uitstekende reinigingsactiviteiten van WERO Cleanroom reiniging. Opnieuw een mooie PP4C referentie! We naderen denk ik binnenkort de start van het dertigste cleanroom project, bereikt in de afgelopen 4 jaren van samenwerking binnen PP4C. Niet slecht!

Ik wil uiteraard niet alleen over onze projecten schrijven, maar eerlijk is eerlijk, we zijn wel verrekte trots op de lopende ontwikkelingen! Mooie werken realiseren enerzijds en ook volop aan het succesvol binnen halen van nieuwe uitdagende projecten, anderzijds. Daar geniet je toch van en geeft je telkens weer een adrenaline stoot! Wat kan het toch hard gaan….

Nog maar ruim een jaar geleden zaten we in een gedateerd pand in Etten-Leur. En inmiddels werken we in ons moderne bedrijfspand in Tilburg met een groeiend team van enthousiaste collegae in een steeds meer professionele organisatie met een fantastische werksfeer. Vandaar de titel van deze blog! Of het nu opdrachtgevers zijn of nieuwe potentiële medewerkers, als men voor het eerst Brecon leert kennen maakt men kennis met een moderne organisatie, een professioneel beleid en een goede werksfeer.

Het vergaat ons dan net zoals een winnend voetbalelftal of een schaats- of wielrenteam wat regelmatig indrukwekkende titels binnen haalt. In een keer willen mensen met je praten en samenwerken. Je bekendheid overstijgt je eigen regio en landelijk staan ze voor de sporters in de rij. Uiteindelijk wilt iedereen met een winnend team geïdentificeerd worden. En dat is in de zakenwereld niet anders… Mooi toch?

In mijn laatste blog stonden twee foto’s afgebeeld waar ik te zien was met mijn brace. Het is niet voor te stellen hoe vaak je gevraagd wordt of je een skiongeluk hebt gehad, in deze tijd van het jaar. Soms wat vermoeiend, daarom des te beter dat mijn nieuwe orthopedische schoenen over een aantal weken klaar zullen zijn. Op dit ogenblik loop ik met een proefexemplaar van een nieuwe schoen en ik moet tot mijn vreugde vaststellen dat dit erg goed voelt. Gewoon lopen als in het verleden zit er niet meer in, maar ik merk wel dat met de juiste schoen ik toch wel weer wat meer kan doen. Misschien zelf wel weer wat in de tuin werken in het voorjaar. Dat zou fantastisch zijn.

Dat voorjaar lijkt al in februari gekomen te zijn. We weten echter allemaal dat maart en april nog wel wat winters weer kunnen opleveren. We wachten het af. In ieder geval ligt de kortste dag al weer een tijdje achter ons en verheugen we ons allemaal weer op de mooiste tijd van het jaar, de lente. Ik zal wel in april / mei de tijd vinden om weer een blog te schrijven en weet dan ook hoe het met het lopen gaat. Ik hoop op het beste en hou jullie op de hoogte. Ik wens eenieder vooralsnog een prachtig voorjaar toe en zakelijk als ook privé veel succes en goede gezondheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.