Categorie
Semi Conductor Related (SCR)

Jaar
2017

Pneutec B.V. te Hoofddorp is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, fluid control en dempingtechniek. Met deze technieken ontwikkelen en bouwen ze nieuwe applicaties en systemen voor hun klanten.

In maart van dit jaar hebben we de bestaande cleanroom, ISO 14644 klasse 6 bij Pneutec uitgebreid en heringedeeld. De totale oppervlakte van de uitbreiding bedraagt ca. 100 m². Voor de uitbreiding is gebruik gemaakt van ons dubbelschalig wandsysteem Brecon GSO op basis van 12,5 mm gipsplaten voorzien van 0,6 mm plaatstaal. Verder zijn er bestaande wanden gedemonteerd en hergebruikt. De wanden zijn voorzien van nieuwe glaspanelen en schuifdeuren. Het plafond is uitgevoerd in het beloopbaar plafond Brecon BPM 100.

Brecon Cleanroom Systems heeft in de afgelopen jaren vaker wijzigingen en uitbreidingen gerealiseerd bij Pneutec. Op deze manier verzekerd Pneutec haar klanten niet alleen van een optimale kwaliteit maar voldoet tevens aan steeds veranderende eisen uit de markt! Wij bedanken de directie van Pneutec voor het in ons gestelde vertrouwen!