Categorie
Good Manufacturing Practices (GMP)

Jaar
2010 tot heden

MSD Animal Health is de wereldwijd opererende diergezondheidsdivisie van Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, USA.

MSD Animal Health biedt dierenartsen, veehouders, diereigenaren en overheden het breedste portfolio van veterinaire farmaceutica, vaccins en services voor het optimaliseren van diergezondheid. MSD Animal Health wijdt zich volledig aan het behoud en het verbeteren van het welzijn en de productie van dieren.

In de loop der jaren heeft Brecon Cleanroom Systems B.V. meerdere cleanrooms gebouwd en aangepast aan de door facility management nieuw gestelde eisen. Meer dan 1000 m2 Brecon Wandsysteem GVMS zijn inmiddels geïnstalleerd. Dubbelschalige wanden, gebouwd op basis van een Metal Stut systeem, dubbel beplaat met gipsplaten en vervolgens voorzien van HPL plaatmateriaal. Het geheel is luchtdicht gekit en flush afgewerkt, conform de GMP richtlijnen voor de farmaceutische industrie. In de wanden zijn flush raam- en deurpartijen aangebracht.

In een enkel geval zijn Ecophon Hygiëne Performance plafonds geplaatst in een 600×1200 uitvoering. Tevens zijn plafonds geplaatst met HPL (Volkern®) beplating.