Categorie
Good Manufacturing Practices (GMP)

Jaar
2019

GMP-C cleanroom Sonoco

De wortels van Sonoco zijn te herleiden tot de Southern Novelty Company, deze werd opgericht in Hartsville, South Carolina, op 10 mei 1899. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijde actieve onderneming, en zijn onder andere actief in zowel de particuliere als ook de industriële verpakkingsmarkt. De productie van de verpakkingsmaterialen is deels bestemd voor de GMP gerelateerde markt zoals geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Bij het spuitgietbedrijf Sonoco te Berkel Rodenrijs hebben we een ca. 400m² grote GMP-C cleanroom gebouwd als ook renovatiewerkzaamheden in de bestaande White Room uitgevoerd. Tevens is er een nieuw verdeelcentrum gerealiseerd voor de PE en PP kunststof grondstoffen.  Deze complete opdracht hebben we onlangs succesvol opgeleverd.

Brecon Cleanroom Systems B.V. trad op als hoofdaannemer voor de PP4C Partners. Kuijpers PHF Services was verantwoordelijk voor de E&W installatie, Bolidt Kunststoftoepassing B.V. producent en applicateur van de EP troffelvloer, ASSA ABLOY Entrance Systems leverancier van de snel loopdeuren en WERO heeft de validatie reiniging voor haar rekening genomen. Brecon Clean Furniture heeft de sluisinrichting geleverd en geïnstalleerd. Het werk is met succes en zonder grote problemen gerealiseerd. Weer een mooi geïntegreerd PP4C project dus!