Categorie
Semi Conductor Related (SCR)

Jaar
2015

Eind september 2015 hebben we een Mobiele CleanAir Unit van 44m² opgeleverd bij Aldor. Aldor BV is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van producten voor onder andere de machinebouw, automotive, bouw en elektronica industrie. Ze zijn specialist in het anodiseren en chromateren van aluminium producten. Tevens voeren ze in huis een groot scala aan voor- en nabehandelingen door, zoals slijpen + polijsten (mechanisch én chemisch), laser graveren e.d. Inmiddels is men tevens in staat de geproduceerde materialen te reinigen én verpakken onder cleanroom condities!

De Mobile CleanAir Unit biedt een gedecontamineerde ruimte voor reiniging en verpakken aan conform ISO 14644, klasse 7. De Unit is voorzien van een materiaal en personeelsluis. Voor de luchtbehandeling is er gebruik gemaakt van laminaire air flow units.

In het plafond zijn naast de FFU’s tevens de energiezuinige LED lichteenheden geïntegreerd. Alle wanden zijn voorzien van 3 mm. PVC lamellen, al of niet voorzien van schuifrails.

De validatie van deze Mobiele CleanAir Unit is uitgevoerd door PP4C partner CMI.