PP4CE is GOLD sponsor!

PP4CE IS GOLD SPONSOR OP HET EHEDG WERELDCONGRES, 21 EN 22 NOVEMBER IN LONDEN!

PP4CE is lid van de EHEDG-organisatie, de European Hygienic Engineering & Design Group, opgericht in 1989 als een non-profit consortium. Het belangrijkste doel van EHEDG is het bevorderen van een engineering en ontwerp proces conform het hygiënisch bouwconcept en daarmee alle aspecten van de voedselveiligheid in de voedselproductie te verbeteren.

In november organiseert de EHEDG zijn jaarlijkse wereldcongres in Londen. Door dit EHEDG evenement bij te wonen, krijgt u een beter begrip van de Hygiënisch Engineering & Design-principe en gerelateerde oplossingen in de productie en verwerking van hygiënische voedingsmiddelen. Tijdens een bezoek krijgt u een update van de meest recente ontwikkelingen op deze gebieden en krijgt u inzicht in de kennis van de EHEDG-expert. Laat u inspireren door de internationaal gerenommeerde EHEDG-sprekers en leer van hen over de huidige trends en ‘best practices’ op het gebied van ontwerp van hygiënische apparatuur, evenals over de juiste product- en fabrieksimplementatie.

De sessies van dit jaar zullen vooral aandacht besteden aan het ontwerp van gebouwen en apparatuur, reiniging, innovaties en upgrading en renovatie, en bieden u veel knowhow voor implementatie in uw eigen productontwerp en productieprocessen.

Op basis van de Controlled Environment activiteiten van PP4CE in de voedingsmiddelen markt, ondersteunen we EHEDG-activiteiten in het algemeen en proberen we een hoger bewustzijn te creëren voor de ontwerprichtlijnen 44 en 47 in het bijzonder. Tevens promoten we het bouwen van medium- en high risk zones, op basis van een risico evaluatie. Dit alles met als doel het niveau van de voedselveiligheid te verbeteren.

Voor meer informatie: www.ehedg-congress.org

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.