PP4CE haalt eerste overzeese opdracht binnen!

Deze week heeft Brecon International met haar PP4CE organisatie een mooie opdracht gekregen. Samen met haar HVAC partner Stulz, uit het Duitse Hamburg, gaat men een cleanroom realiseren in Silicon Valley, USA.
Men verwacht een kwalificatie en complete oplevering van de cleanroom in Maart 2019. Het betreft in dit geval een kleinere unit van ca. 350 m2, ISO 14644 klasse 7, gebouwd op een bestaande locatie van de opdrachtgever, actief in de micro-electronica markt, welke vooralsnog niet genoemd wenst te worden.

De directie van Brecon International is uiteraard zeer enthousiast over de geboekte resultaten in de opstartperiode van de internationale alliantie PP4CE. Verschillende partners zullen ook in de VS hun diensten en/of producten kunnen leveren of installeren.

In September zal PP4CE zich internationaal presenteren als sponsor van de ISCC 2018. Het International Symposium on Contamination Control, gehouden van 22 t/m 26 september in het Haagsche zal worden bezocht door een groot aantal internationale specialisten op het gebied van ‘Controlled Environment’.

Mooi om daar reeds over de eerste resultaten te kunnen praten met de bezoekers!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.