Opening bedrijfspand Brecon Group

Zeker 200 genodigden hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging de opening bij te wonen van het nieuwe Brecon Group bedrijfspand in Tilburg, 8 juni j.l. Zoals medeaandeelhouder en CFO Wim van Ree in zijn opening speech vermeldde, was Brecon de laatste jaren uit het jasje gegroeid in hun oude pand in Etten Leur. Afgezien van de kantoorfaciliteiten was het ook dringend noodzakelijk dat de productie en assemblage werkplaats gemoderniseerd en uitgebreid werden.  Dit alles is ook mede het gevolg van de strategische weg welke Brecon heeft gekozen in 2014. Zeer succesvol zijn de activiteiten in de laatste jaren uitgebreid in sectoren als de farma, voedingsmiddelen en Health Care. Het prefabriceren van modulaire cleanroom bouwsystemen is in de laatste jaren binnen deze marktsegmenten in belang sterk toegenomen.  Met de hiervoor geslaagde introductie van het nieuwe modulaire Brecon Cassette Panel Systeem, is daarom de productie van wand- en plafondsystemen als ook de raam- en complete deurpartijen sterk gegroeid. In het nieuwe pand kan hier nu een goede invulling aan worden gegeven.

De vele bezoekers waren in de gelegenheid alle ruimten uitvoerig te bekijken en aandeelhouders van de Brecon Group werden overladen met aardige complimenten voor materiaalkeuzes en ontwerp van het geheel.

Verantwoordelijk voor de bouw van het moderne pand was Brabant Bouw, onderdeel van de Brecon Group. Bouwbegeleiding en coördinatie heeft het Tilburgse Lavertuur in handen genomen. Het ontwerp is gemaakt door architect Bram van de Sanden van het Buro013 en voor het interieurontwerp is de hulp ingeroepen van het Tilburgse ‘BRuud in vorm’, gespecialiseerd in industriële vormgeving en inrichtingsconcepten.

Het resultaat is een zeer modern, ruim opgezet en nagenoeg energieneutraal gebouw met een prachtig industriële uitstraling in de kantoorfaciliteiten en een uitstekend geoutilleerde productieruimte waar de Brecon Group haar groeistrategie in alle kracht voort kan zetten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.