Op zoek naar uitvoerders en projectleiders

De Brecon Group is een bundeling van disciplines actief in de Controlled Environment markt. Een sterk groeiende organisatie die het beste resultaat nastreeft voor haar opdrachtgevers in de SemiConductor-, Life Science-, Farmaceutische- en Food gerelateerde markt. Samen met onze PP4C(E) partners werken wij in een hechte samenwerking met onze opdrachtgevers aan het ontwerpen, engineering en realiseren van Controlled Environment faciliteiten en doen dat voor de Nederlandse, maar inmiddels ook de internationale markt!

Al bijna 30 jaar zijn we zeer succesvol in de semi-conductor markt en hebben we meer dan 50.000 m2 cleanroom faciliteiten gebouwd op de ASML Campus in Veldhoven. In de afgelopen 5 jaren bouwen we ook steeds meer mooie faciliteiten in de GMP gerelateerde markt.

We hebben een mooi ondersteunend team van medewerkers werkzaam op ons nieuwe kantoor in Tilburg en een gemotiveerd team van monteurs en uitvoerders, actief in het gehele land. Soms wordt iemand gevraagd supervisie te geven in het buitenland voor de realisatie ven een project. Kortdurende trips om vooral de voortgang en de kwaliteit te bewaken van door ons te realiseren cleanrooms of laboratoria. Er komt weer een mooie 300 m2 grote cleanroom aan die we gaan bouwen in Silicon Valley USA. Op dit ogenblik hebben we ook grotere opdrachten lopen in Duitsland. Dit blijft echter een beperkte vraag voor onze mensen die ook graag eens wat buitenlandse ervaring willen opdoen!

Voor onze interessante ‘niche’ projecten zijn wij op zoek naar uitvoerders en projectleiders met ruime ervaring in deze sector. Juist die praktische kennis die er nodig is in de ondersteuning bij het design- en engineering proces binnen onze specifieke marktsegmenten als bovenstaand beschreven, maar ook het nastreven van een absoluut correcte uitvoering geven aan de praktische stappen in het bouwproces, maakt jou de geschikte kandidaat ons team te komen versterken.

Beschik je over een (MBO of HBO) bouwkundige opleiding en heb je ruime ervaring in de bovenbeschreven activiteiten binnen onze Controlled Environment marktsector, dan bieden wij interessante uitdagingen tegen een hier aan goed gerelateerd pakket aan vergoedingen en condities! Het zou uiteraard heel mooi zijn als je het Engels of Duits ‘praktisch’ beheerst!

Ben jij die naald in de hooiberg en op zoek naar een mooie toekomst en uitdagingen in een high-tech omgeving? Bel ons dan of schrijf even een mail! Een gesprek kan nooit geen kwaad om te ervaren wie we zijn en wat we doen.

Informatie: www.brecon.nl en www.PP4C.nl als ook www.PP4CE.com.

Bij interesse mailen naar de heer Moelands: frankmoelands@brecon.nl en je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.