Het is de unieke combinatie van bijzondere gevel elementen die het hem doen!!

16 november 2017

Het is de unieke combinatie van bijzondere gevel elementen die het hem doen!!

De gevels van het in januari te betrekken bedrijfspand door de Brecon Group, worden uitgevoerd met een Trimo systeem, geleverd door hun partner voor de Benelux, SSG! De gevels worden op gebouwd uit een combinatie van het Q-Air en Q-Biss One gevelsysteem. De beide unieke systemen komen hier tezamen in een strakke, hoog efficiënte en duurzame geveloplossing.

Q-Biss One is een doorbraak in design en technologie! Dit metalen gevelsysteem biedt een echt alternatief voor de conventioneel samengestelde gevels. Q-Biss One is een ontwerp van wereldklasse; een totale geveloplossing met uniek afgeronde elementhoeken zorgt voor high performance en optimale veiligheid. Zonder enige twijfel is het een van de meest gladde en vlakke gevelsystemen in haar segment. Het gevelelement biedt naast haar hoge esthetica nog de voordelen van een hoge isolatiewaarde, goede luchtdichting, brandwerendheid en een uiterst energiezuinig karakter.

Q-Air is kortweg een eersteklas en uniek modulair glazen gevelsysteem met een innovatieve, meer kamerige isolatiekern. Het enige glazen gevelsysteem in de wereld dat een superieure energie-efficiëntie levert en de warmte toename onder invloed van de zon maximaal voorkomt en desalniettemin een onbelemmerd zicht op de buitenwereld biedt. Dit systeem levert buitengewone energie-efficiëntie, leefcomfort én combineert esthetica met vele economisch voordelen. Het Q-Air systeem kan als stand-alone gevel worden uitgevoerd, het kan echter ook geïntegreerd worden in het Q-Biss One systeem. Op deze wijze wordt een volledig vlakke gevel gecreëerd, Om in de termen van Brecon te spreken, volledig “flush”.De combinatie is subliem!

“De combinatie van beide systemen maakt zetwerk overbodig. De systemen sluiten naadloos op elkaar aan waarmee een optimale wind- en waterdichting kan worden gegarandeerd. De isolatiewaarde over de gehele gevel is subliem en met het Q-Air systeem onovertrefbaar. Esthetisch vormt de combinatie van deze twee innovatieve Trimo producten een unieke gevel met een bijzondere chique en moderne uitstraling” aldus SSG directielid Derk Verhoeven. Een uitstraling die past bij het innovatieve en moderne beleid van de Brecon Group met haar internationale aspiraties.

Zie hier de montage van het Q-Biss One en Q-Air gevelsysteem