Start verbouwing werkzaamheden bij Mead Johnson Nutrition te Nijmegen

26 juni 2017

Mead Johnson Nutrition (MJN) is een producent van babyvoeding (melkpoeder). Op de locatie in Nijmegen worden diverse grondstoffen verwerkt tot dit hoogwaardige product. Een groot deel van deze producten vindt haar weg naar de Chinese markt. MJN heeft de Brecon Group gevraagd in een zeer korte tijd van 3 weken haar productiefaciliteiten te voorzien van twee High Care ruimten, met een totaal omvang van 400m², als ook een aantal delen van het werkgebied te moderniseren.

De twee werkruimten worden voorzien van het Brecon Cassette Wandsysteem. De cassette-panelen zijn op verzoek van MJN voorzien van HPL bekleding. Het plafond wordt uitgevoerd in het beloopbare Brecon Cleanroom Plafond. Hiervoor is gekozen omdat dit systeemplafond, plaatsing mogelijk maakt, in een ruimte waarin reeds vele technische voorzieningen aanwezig zijn. Het project zal worden uitgevoerd in samenwerking met onze PP4C partners Kuijpers voor de installatietechniek als ook de E&W, CMI voor het monitoring proces en PP4C partner Wero Dienstverlening zal verantwoordelijk zijn voor de reinigingsprocedure.

Het bijzondere karakter van deze opdracht schuilt in de korte montageperiode, waarvoor Brecon Bouw en Onderhoud een drie ploegendienst heeft georganiseerd, welke zorg dragen voor 24/7 bouwactiviteiten!