In 2019 heeft de PP4CE alliantie een prachtig werk opgeleverd bij een van haar relaties. Het betreft hier een internationaal groot farmaceutisch concern waarvoor wij een 600 m2 grote GMP geclassificeerde cleanroom mochten bouwen. De cleanroom is opgebouwd uit drie lagen: een 2e etage met de complete HVAC installatie, een tussen etage herbergt het kanalen werk als ook toegang tot de verlichting en de HEPA filtertechniek, en op de begane grond tref je de cleanroom aan met centraal hierin gebouwd het hart: de zes RVS laminaire air booths waarin de diverse productie handelingen worden uitgevoerd.

Het project is bouwkundig uitgevoerd door de Brecon Group (fundering onder de bestaande vloer constructie versterken met extra schroefpalen als ook het leveren en monteren van de staalconstructie). De cleanroom is compleet gebouwd met het inmiddels bekende BCPS systeem (Brecon Cassette Panel System). De zes prachtige RVS laminaire booth units zijn ontworpen en geplaatst door Denios. De meer dan voortreffelijk ontworpen en uitgevoerde E en W installatie is gerealiseerd door Kuijpers. Vloeren zijn geplaatst door Bolidt, de schuifdeuren zijn geleverd en geplaatst door de Assa Abloy Group en de reiniging heeft WERO gerealiseerd volgens het VCCN 10 stappenplan.

Met recht een prachtig PP4CE turnkey project waar we trots op zijn u te mogen tonen en dat vond de betreffende opdrachtgever ook! Daarom hebben we samen met hen BIGFISH Animation opdracht gegeven van dit werk een korte film impressie te maken waarin wij tevens de PP4CE organisatie nader aan u voorstellen.

Veel kijkplezier.

Wilt u meer informatie over onze PP4CE activiteiten, neem dan direct contact op met Geerd Jansen 06 463 573 46, of stuur een bericht via de geboden mogelijkheden via onze site www.pp4ce.com/NL/