Brecon International

De activiteit van deze businessunit is het gebundelde product- en dienstenaanbod van de zusterbedrijven binnen de Brecon Group. Het bijzondere karakter is het gegeven dat Brecon International B.V. zich echter specifiek richt op de exportmarkt.

De naam Brecon is reeds sinds eind jaren tachtig onlosmakelijk verbonden aan het leveren van een totaaloplossing binnen de cleanroom technologie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze beste referenties zijn de tevreden klanten! Dit opgebouwde imago leidt tot bekendheid buiten de Nederlandse grenzen en steeds meer internationale betrekkingen. Daar waar we in Nederland werken voor internationale ondernemingen is het voor hen vertrouwd met Brecon te werken op hun buitenlandse vestigingen.

Brecon is initiatiefnemer van het PP4CE concept. Samen met Stulz GmbH uit Hamburg, een gerenommeerde speler in klimaattechniek op de globale markt, biedt Brecon in samenwerking met een aantal internationale partners volledige turn-key ruimtes aan, welke moeten voldoen aan een hoogwaardig gecontroleerd werkklimaat. Te denken valt aan cleanrooms, medium en high care ruimtes of laboratoria in bedrijven, actief in de verschillende marktsegmenten, en in het bijzonder, internationale ondernemingen in de food- en farmaceutische sector.

Klik hier om meer te ervaren over ons  concept