ICP breidt haar machinepark uit!

Het door Brecon prefab geproduceerde, BCPS cleanroom wand- en plafondsysteem, leverbaar in staal en HPL en volledig modulair opgebouwd, is vanaf de introductie eind 2017 een daverend succes!

De GMP gerelateerde marktsegmenten in de cleanroom technologie, hebben het door Fraunhofer IPA gecertificeerde systeem omarmd en het aantal in opdracht gegeven projecten neemt daarom sterk toe!

Raampartijen, deuren en kozijnen worden op onze productielocatie in Tilburg geproduceerd door ICP B.V. (International Cleanroom Products), het eigen productiebedrijf binnen de Brecon Group. Teneinde aan de sterk toenemende vraag van deze hoog kwalitatieve elementen te kunnen blijven voldoen, heeft de Brecon directie besloten het machinepark binnenkort uit te breiden met uiterst moderne CNC gestuurde precisie apparatuur.

Na een introductie op de Brabantse Metaal Dagen beurs (10 t/m 12 april) in Den Bosch, zal de firma Tryma binnenkort twee door haar tentoongestelde machines in Tilburg komen installeren. De grote twee-kops verstekzaag en de uitgebreide CNC Freesmachine zijn ‘top of the bill’ machines die de productiecapaciteit kwantitatief en kwalitatief bij ICP laten groeien om de sterke groei binnen de Brecon Group bij te kunnen houden.

Wij wensen het ICP team veel succes toe met deze uitbreiding van haar machinepark!