Brecon International

De activiteit van deze businessunit is het gebundelde product- en dienstenaanbod van de zusterbedrijven binnen de Brecon Group. Het bijzondere karakter is het gegeven dat Brecon International B.V. zich echter specifiek richt op de exportmarkt.

De naam Brecon is reeds sinds eind jaren tachtig onlosmakelijk verbonden aan het leveren van een totaaloplossing binnen de cleanroom technologie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze beste referenties zijn de tevreden klanten! Voor de internationale markt is Brecon international B.V. initiatiefnemer geweest van het PP4CE concept.

Onder de naam PP4CE werken experts als partner tezamen uit verschillende technologische gebieden, waaronder STULZ GmbH, een van ’s werelds marktleiders op het gebied van energie-efficiënte temperatuur- en vochtigheidscontroleoplossingen voor bedrijfskritieke applicaties, evenals algemene HVAC-technologie;

Onze expertise

Elk land heeft echter zijn eigen identiteit. Cultuurverschillen, andere kwaliteitseisen, bijzondere lokale werkomstandigheden… het zijn slechts enkele moeilijke aspecten van het internationaal opereren. Mobiliteit, creativiteit maar ook flexibiliteit zijn hier de sleutels tot het succesvol zaken doen op de internationale markt!

Brecon International is initiatiefnemer van het PP4CE concept. Samen met Stulz GmbH uit Hamburg, een gerenommeerde speler in klimaattechniek op de globale markt, en een aantal gerenomeerde internationale partners, biedt Brecon volledige turnkey ruimtes aan, welke moeten voldoen aan een hoogwaardig gecontroleerd werkklimaat. Te denken valt aan cleanrooms, medium en high care ruimtes in de Food sector of laboratoria in bedrijven. PP4CE is actief in de verschillende marktsegmenten, en in het bijzonder, internationale ondernemingen in de food- en farmaceutische sector.

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80