Brecon Disposables

Het consequent doorvoeren van een correcte gedragscode, juiste inrichting en een passend kleding- als ook reinigingsregime, is minstens net zo belangrijk als de geconditioneerde cleanroom-ruimte welke beschikbaar is in uw organisatie. De Brecon Group tracht met haar diversiteit aan diensten en producten een ‘all-in one concept’ aan te bieden voor optimale cleanroom techniek.

Brecon Disposables is in staat met de aanwezige kennis en ervaring u een compleet voorstel te maken, volledig passend binnen uw ISO 14644 of GMP gecertificeerde organisatie. Ons aanbod gaat daarom veel verder als de meeste collegae! Een goede analyse van uw organisatie en een volledig op maat gesneden advies onderscheidt ons van anderen. Neem contact op voor een nadere kennismaking met onze service en ervaar te werken met een bedrijf waarin flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal staan als kernwaarden.

Onze expertise

De opzet van een reinigings- of kledingregime wordt niet bepaald door het aangeboden assortiment maar dient ontwikkeld te worden op basis van uw activiteiten in de cleanroom of laboratorium en uiteraard passend in het programma van eisen welke uw zorgsysteem vraagt. Te denken valt bijvoorbeeld aan speciale producten met ESD kwalificaties of toepassing van chemicaliën waar bijzondere beschermingsmiddelen voor noodzakelijk zijn.

Onder de naam Brecon Disposables bieden wij een uitgebreid assortioment aan van reinigingsmateriaal, benodigd reinigingsmaterieel en alles op het gebied van kleding en aanverwante producten. Dit volledige assortiment bieden wij aan in samenwerking met onze partner Dastex GmbH Duitsland. Een toonaangevend bedrijf met wereldwijde inkoop en een interessant assortiment speciaal voor hen geproduceerde producten tegen aantrekkelijke prijzen. Niet voor niets is Dastex een van de belangrijke markleiders in Duitsland.

Producten

Ons disposable assortiment bestaat uit enkele hoofdgroepen. Enerzijds bieden wij u een ruim assortiment reinigingsmateriaal en materieel aan, anderzijds treft u een breed aanbod aan in kleding, schoeisel en overige beschermingsmiddelen voor het werk in de cleanroom of het laboratorium.

Klik hier op onze Brecon Disposable assortiment en laat u verrassen met ons brede aanbod, duidelijk aan u gepresenteerd en in beeld gebracht met beeldmateriaal en productbeschrijvingen.

Ziet u niet direct wat u zoekt of wenst u een persoonlijke kennismaking met een van onze adviseurs? Neem gewoon even contact op met ons en wij staan u gaarne tot dienst.

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80