Brecon Cleanroom Systems

Brecon Cleanroom Systems B.V. maakt onderdeel uit van de Brecon Group in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van stof-arme en kiemvrije cleanroom bouwsystemen. Dat doen we voor opdrachtgevers o.a. in de semi-conductor-, de food- en de farmaceutische industrie, maar ook voor bijvoorbeeld de Medical Devices producenten. Onze jarenlange ervaring en brede expertise staan garant voor innovatieve (turn-key) oplossingen, die tot in de finesses voldoen aan alle wensen, normen, voorschriften en randvoorwaarden.
De Brecon Group: ‘Als de juiste condities cruciaal zijn’

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80