Brecon Cleanroom Reiniging

Brecon Cleanroom Reiniging is in staat met de aanwezige kennis en ervaring u een compleet voorstel te maken, volledig passend binnen uw ISO 14644 of GMP gecertificeerde organisatie. Onze expertise gaat daarom veel verder dan de meeste collegae! Een goede analyse van uw organisatie en een volledig op maat gesneden advies als start van onze eventuele samenwerking onderscheidt ons van anderen. Neem contact op voor een nadere kennismaking met onze service.

Onze expertise

De opzet van een reinigingsregime wordt bepaald op basis van uw specifieke activiteiten in de cleanroom of laboratorium en uiteraard passend in het programma van eisen welke uw geclassificeerd zorgsysteem vraagt. Te denken valt bijvoorbeeld aan speciale ESD kwalificaties in uw werkruimte of toepassing van specifieke reiniging- of desinfectiemiddelen, alle reinigingswerkzaamheden worden afgestemd op uw eisenpakket!

Onder de handelsnaam Brecon Cleanroom Reiniging bieden wij een compleet dienstenpakket aan voor reiniging bij oplevering van uw nieuwgebouwde cleanroom als ook periodieke reiniging en reiniging bij calamiteiten voor uw bestaande cleanroom.

Dit volledige dienstenpakket bieden wij aan in samenwerking met onze PP4C partner WERO Cleanroom Reiniging, onderdeel van WERO specialistische Reiniging B.V. Een toonaangevend bedrijf met uitstekend opgeleide medewerkers, een specifiek op dit proces afgestemde truck, compleet ingericht met al het juiste materiaal én materieel voor elke reinigingsklus in uw geconditioneerde ruimte en reeds meer dan 25 jaar ervaring in specialistische reiniging!

Producten

Voor het dagelijks reinigen van uw cleanroom of laboratorium heeft u bijzondere tools en reinigingsmaterialen nodig! Klik hier op onze Brecon Disposables en laat u verrassen met ons brede Dastex aanbod, duidelijk aan u gepresenteerd en in beeld gebracht met beeldmateriaal en productbeschrijvingen.

Ziet u niet direct wat u zoekt of wenst u een persoonlijke kennismaking met een van onze adviseurs? Neem gewoon even contact op met ons en wij staan u gaarne tot dienst.

Delfin dealer

De Brecon Group is officieel ‘Delfin’ dealer van Delfin Nederland B.V., de importeur van deze gerenommeerde en internationaal bekende producent van industriële stofzuigers.

Delfin Nederland biedt het gehele assortiment Delfin industriële stofzuigers aan voor de Nederlandse markt. Variërend van 24V, 380V tot aan perslucht aangedreven vacuümunits met een vermogen tot 25 kW. Daarnaast produceert Delfin een brede range aan industriële (vloei)stofzuigers, ATEX explosieveilige stofzuigers en oliezuigers. De stofzuigers zijn o.a. zeer geschikt voor allerlei typen ‘afval’ zoals poeders, vloeistoffen, oliën, etc. Delfin Nederland is een betrouwbare en deskundige partner. Zij kennen de Delfin producten van binnen en van buiten.

In combinatie met de specifieke Cleanroom kennis van Brecon en de reiniging expertise in cleanrooms, zijn we in staat in voorkomende gevallen snel de juiste stofzuiger aan onze klanten te presenteren. Daarnaast kunnen wij, door onze nauwe samenwerking met de producent, ook zeer specifieke wensen van onze klanten realiseren.

Dat kan een mobiele stofzuiger zijn met bijzondere karakteristiek en uiteraard voorzien van de juist HEPA-filtertechniek, de juiste slangen en al of niet voorzien van een speciale Teflon behandeling op de Sterfilters. Steeds vaker komt het echter voor dat wij centrale stofzuigsystemen aanbieden in een cleanroom.

Voordelen van een centraal stofzuigsysteem:

  • Het te zuigen medium verzamelen op een, door u gewenste, plek met afvoering naar eigen keuze veilige en gezonde werkomgeving met minder risico op ongevallen voor uw medewerkers
  • Hogere efficiëntie productieproces en besparing op onderhoudskosten
  • Gebruikersgemak
  • Geen verstoring van uw luchtstroom in de cleanroom
  • Ook voor spot-afzuiging van eventuele dampen of stofdeeltjes t.g.v. een specifiek proces, kan Delfin u uitstekend van dienst zijn met afzuigsystemen en verschillende appendages.

Wilt u ook kennis maken met de voordelen van een centraal stofzuigsysteem, neem dan contact op met Brecon en wij staan volledig tot uw dienst met het juiste advies en maken met alle genoegen een aanbieding voor de levering en installatie van onze Delfin kwaliteitsproducten.

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80