Brecon Cleanroom Academy

Op deze site treft u veel activiteiten aan welke de Brecon Group in de vorm van producten, uitvoeringswerk of dienstverlening aanbiedt. De Brecon Group tracht met deze diversiteit aan diensten en producten een “all-in one concept” aan te bieden voor optimale cleanroom techniek. Stel dat u gekozen heeft voor het gebruik maken van al deze diensten, dan bent u in ieder geval uitstekend geëquipeerd voor een goede uitvoering aan cleanroom werkzaamheden. Vraag is wat u mogelijk mist?

Onder de naam Brecon Cleanroom Academy bieden wij een bescheiden pakket van scholingsmogelijkheden aan voor de cleanroom gebruiker. Let wel; de mens is in een cleanroom veelal de grootste bedreiging voor contaminatie! Kunt u ervan op aan dat het gedrag, de reinigingswerkzaamheden of het opvolgen van het kledingregime ook werkelijk serieus genomen wordt door uw medewerkers? Begrijpen zij ook werkelijk het belang van een goed functionerende cleanroom en snappen ze iets van cleanroom technologie in zijn algemeen?

De Brecon Academy heeft in samenwerking met haar PP4C partners enkele korte opleidingen samengesteld welke op uw bedrijfslocatie kunnen worden gegeven door ervaren mensen uit de cleanroom techniek. Ten aanzien van dagelijks terug kerende reinigingswerkzaamheden in de cleanroom beschikken we over zeer ervaren leraren uit de SVS-wereld.

Heeft u interesse in een basisopleiding voor uw medewerkers? Neem gerust contact op en wij staan voor u klaar!

Opleidingen

  • Cleanroom gedrag
  • Inleiding in cleanroom techniek
  • Cleanroom reiniging
  • Basis monitoring en validatie begrippen

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80