Hightech

Binnen de Hightech markt geproduceerd worden van houten plaatmateriaal met een Melamine of HPL toplaag. Uiteraard  kunnen alternatieve materialen als Compact HPL of RVS ook toegepast worden. Meest belangrijke aspect is dat het toegepaste materiaal geen contaminatie kan veroorzaken op grond van de samenstelling.

In steeds meer situaties is het tevens belangrijk dat er geen Moleculaire contaminatie kan ontstaan door het “outgassing” effect van o.a. vluchtige organische stoffen zoals oplosmiddelen in lijm, kit, coatingmateriaal of weekmakers van (synthetisch) rubbermateriaal.  Het spreekt voor zich dat het toegepaste materiaal bestand moet zijn tegen de chemicaliën die mogelijk in de betreffende ruimte worden ingezet binnen het productieproces of bij reiniging.

De Brecon Group werkt samen met first class producenten welke met hoog kwalitatieve materialen en de modernste productietechnieken, onze ‘Brecon Clean Interior’ inrichting op maat maakt. Ons cleanroom en laboratorium meubilair wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, een zeer zorgvuldige afwerking en gebruiksgemak

Ons productassortiment gaat met dit ruime aanbod verder dan een standaard programma. Een goede analyse van uw controlled environment ruimte en uw werkzaamheden op de betreffende locatie leidt tot een volledig op maat gesneden advies.

Productassortiment

Wij hebben de keuze om uit een  aantal geselecteerde partners kwalitatief hoogwaardige Crossflow en laminaire airflow werbanken , isolatoren of zuurkasten aan te bieden. Veiligheidswerkbanken voor de Hightech sector met een laag geluidsniveau, ergonomisch design en groot gebruiksgemak in de diverse klasseringen en ten alle tijden voorzien van de vereiste normering. Uiteraard worden dergelijke werkplaatsen gevalideerd opgeleverd na installatie.

Ons productassortiment bestaat uit standaard meubelen, vaak terugkerend bij de inrichting van een cleanroom werkruimte of sluis als ook werktafels voor laboratoria en dergelijke. Sterk zijn we echter in het ontwerpen van een geheel op maat gemaakt interieur, uitgevoerd  in het meest passende materiaal.

Zoals in de inleiding reeds genoemd is het mogelijk uw inrichting op te bouwen van Melamine plaatmateriaal. Een basis product wat beschikt over uitstekende eigenschappen. Anderzijds bieden wij u onze inrichting ook graag aan in Compact HPL of het nog meer chemisch resistente Trespa TopLab plus of Fundermax Resistant.  Maar ook met RVS304,  RVS316 of aluminium gaan wij graag aan de slag op de ontwerpafdeling om uw inrichting geheel naar wens op maat te maken. In de ontwerpfase kunnen wij u graag adviseren om te kunnen  bepalen met welke materiaalkeuze u het beste kunt werken in uw specifieke cleanroom of laboratorium.

Maak kennis met onze standaard collectie hygiëne producten. Veelal zijn deze producten geproduceerd van RVS en hebben een hoog afwerkingsniveau. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende producten zoals onder andere dispensers, vuilniszakhouders, diverse soorten schoenen- en klompenrekken en andere producten.

Laat u verrassen door de kwaliteitsproducten op basis van beeldmateriaal, technische tekeningen en productbeschrijvingen. Het staat u altijd vrij om op onze bedrijfslocatie onze showroom te bezoeken waarin enkele van onze meubelontwerpen te zien zijn en het kwaliteitsniveau in uitvoering en afwerking direct zal opvallen.

Wenst u een persoonlijke kennismaking met onze gespecialiseerde adviseur? Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80