Brecon Clean Interior

Het juist inrichten van een cleanroom of laboratorium is minstens net zo belangrijk als de conditionering van de controlled environment ruimte zelf, welke beschikbaar is of wordt in uw organisatie.

Onder de naam Brecon Clean Interior bieden wij een uitgebreid assortiment aan van laboratorium en cleanroom inrichting. Dit assortiment kent een aantal standaardproducten in vaste maatvoering, maar onze kracht zit hem in op maat aangeboden inrichtingsconcepten!
Denk daarbij aan de ontwikkeling en levering van meubilair, bijzondere verlichting, schoonloopzones, sluisinrichting, doorgeefkasten, werkbanken en overige inrichtingsartikelen voor deze werkplekken.

Neem contact op voor een nadere kennismaking met onze service en ervaar te werken met een bedrijf waarin flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan als kernwaarden.

Onze expertise

De juiste inrichting dient samengesteld en soms ontworpen te worden op basis van uw activiteiten in de cleanroom of het laboratorium en uiteraard passend in het programma van eisen welke uw zorgsysteem vraagt. Omdat die eisen enerzijds, maar ook de richtlijnen en wettelijke verplichtingen anderzijds, erg verschillen binnen de marktsegmenten waarin wij actief zijn, hebben we ons aanbod opgesplitst.

Klik op het werkgebied waarin u actief bent:

Referentie projecten

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80