Brecon Clean Furniture

Het juist inrichten van een cleanroom of laboratorium is minstens net zo belangrijk als de conditionering van de controlled environment ruimte welke beschikbaar is in uw organisatie.

Onder de naam Brecon Clean Furniture bieden wij een uitgebreid assortiment aan van laboratorium en cleanroom inrichting. Dit assortiment kent een aantal standaardproducten in vaste maatvoering maar onze kracht zit hem in op maat aangeboden inrichtingsconcepten! Neem contact op voor een nadere kennismaking met onze service en ervaar te werken met een bedrijf waarin flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal staan als kernwaarden.

Onze expertise

De juiste inrichting dient ontwikkeld te worden op basis van uw activiteiten in de cleanroom of laboratorium en uiteraard passend in het programma van eisen welke uw zorgsysteem vraagt. Vanzelfsprekend moeten meubels of zitelementen voldoen aan de lokale wetgeving! Te denken valt bijvoorbeeld aan speciale ontwerpdetails of toe te passen materialen, gerelateerd aan specifieke werkzaamheden of gegeven ruimtelijke omstandigheden.

Brecon Clean Furniture is in staat met de aanwezige kennis en ervaring u een compleet voorstel te maken, volledig passend binnen uw ISO 14644 of GMP gecertificeerde organisatie. Toegepaste materialen kunnen Compact HPL of RVS zijn. De Brecon Group werkt samen met first class producenten welke met hoog kwalitatieve materialen en de modernste productietechnieken, onze ‘Brecon Clean Furniture’ inrichting op maat maakt. Ons cleanroom en laboratorium meubilair wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, een zeer zorgvuldige afwerking en gebruiksgemak.

Ons productassortiment gaat daarom veel verder dan de meeste collegae! Een goede analyse van uw controlled environment ruimte en uw werkzaamheden op de betreffende locatie leidt tot een volledig op maat gesneden advies.

Productassortiment

Ons productassortiment bestaat uit enkele standaard meubelen, vaak terugkerend bij de inrichting van een cleanroom werkruimte of sluis als ook werktafels voor laboratoria en dergelijke. Enerzijds bieden wij u dit assortiment aan in Compact HPL of RVS, anderzijds gaan wij ook graag aan de slag op de ontwerpafdeling om uw inrichting geheel naar wens op maat te maken en samen te bepalen met welke materiaalkeuze u het beste kunt werken in uw specifieke cleanroom of laboratorium.

Kijk naar de standaard collectie en laat u verassen door de kwaliteitsproducten op basis van beeldmateriaal, technische tekeningen en productbeschrijvingen. Het staat u altijd vrij om op onze bedrijfslocatie onze showroom te bezoeken waarin enkele van onze meubelontwerpen te zien zijn en het kwaliteitsniveau in uitvoering en afwerking direct zal opvallen. Ziet u niet direct wat u zoekt of wenst u een persoonlijke kennismaking met een van onze adviseurs? Neem gewoon even contact op met ons en wij staan u gaarne tot dienst.

Offerte aanvragen

Om zo correct mogelijk een offerte of raambegroting te kunnen samen stellen hebben we veel informatie nodig. Bij voorkeur bestaat er een programma van eisen (PvE) en kunnen we op basis hier van verder praten bij de eerste ontmoeting. Is dit niet het geval, kan de potentiele opdrachtgever met onderstaand formulier, voorafgaand aan de eerste ontmoeting, trachten zo veel mogelijk informatie te vergaren en intern hier overleg over te hebben met de kwaliteits- of facility manager. De informatie vormt dan de basis voor het kennismakingsgesprek en wordt zo compleet mogelijk doorgesproken en afgestemd. Vervolgens weet u dat de aanbieding optimaal is afgestemd op uw situatie en eisen.

U kunt het formulier hier downloaden, voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Brecon Cleanroom Systems B.V. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80