Brecon Bouw en Onderhoud

Het juist ontwerpen en engineeren op basis van uw programma van eisen (URS) en het kwalitatief correct opleveren van een geclassificeerde cleanroom-ruimte of een laboratorium, is de basis van een correcte en prettige (GMP) werkomgeving op het hoogste niveau. Voor de invulling van die opgave staat Brecon Cleanroom Systems B.V. garant en beschikt over alle kennis en ervaring u hiermee van dienst te zijn.

Het bouw- en/of montageproces vraagt expertise van een specifieke aard en procesbeheersing van een geheel andere karakteristiek. Daarom verzorgt het zusterbedrijf Brabant Bouw B.V., met haar Brecon Bouw en Onderhoud business unit, de bouw- en onderhoudsactiviteiten binnen de Brecon Group. Uiteraard voldoet ook dit zelfstandig onderdeel aan alle eisen met haar certificeerde kwaliteit, milieu en VCA zorgsystemen. Ga voor meer info naar www.brabantbouw.nl

Heeft u verbouwingsplannen en bent u op zoek naar een goede partner voor bouwkundige werkzaamheden op uw bedrijfslocatie in zijn algemeen? Of lijkt het Asset Management u een uitdaging en ziet u kansen? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking met ons dienstenpakket en ervaar te werken met een bedrijf waarin flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal staan als kernwaarden.